Jak jsme zcela osiřeli

06.10.2019 14:05

Poslední dny s námi mají za sebou i naši poslední tři ďáblíci. I oni se už během několika dnů rozutekli do všech koutů Evropy.

Ve čtvrtek 4.10. od nás odcestoval BOTTICELLI Via Naturalis. Bylo to sice ještě v rámci naší vlasti, ale téměř u polských hranic. Není to ale místo neprobádané - cestičku mu už vyšlapala jeho strstarší sestra Atalanta Via Naturalis, která mu bude dělat společnost i jistě ho krom lumpáren naučí i tomu, zač je toho ohař

Ještě téhož dne si promého velkého oblíbence  BOCCACCIA Via Naturalis přijel velmi sympatický pár z Rakouska. Pejsek se může chlubit vyrovnanou povahou  se zdravím sebevědomím a velmi slibným exteriérem. Doufáme tedy, že tyto své přednosti dobře prodá u našich jižních sousedů a do budoucna bude moct předat své přednosti i dalším potomkům.

 

A úplně poslední si to od nás namířil až na jih Evropy směr Chorvatsko, Makarská riviéra BONDONE Via Naturalis. Tam už ho čekal nový páník, natěšený na nové společníka pro lov. Doufáme, že malý Bondi ukáže v čem spočívá síla černého Ďábla :-)